dijous, 11 de juny de 2015

I EL CURS S'ACABA ...

El curs s'acaba. Sento no poder ser aquests darrers dies del curs amb vosaltres, i sobretot sento no poder compartir el vostre acomiadament el dia 19. Segur que serà molt entranyable i emotiu.

S'acaba el sisè curs de primària. Per a vosaltres no és un final de curs qualsevol ja que deixareu aquesta escola, que us ha acollit durant nou anys, per a incorporar-vos a l'Institut. Això fa que tingueu sentiments contradictoris ja que, per una banda, teniu ganes de conèixer el nou centre i fer nous amics i amigues, i, per altra banda, no voleu deixar res del que teniu ara. Tots aquests SENTIMENTS són lícits i són bons.

Hem compartit dos cursos escolars i l'estimació i afecte que sento per vosaltres és ENORME. Us he vist riure i he rigut amb vosaltres; us he vist amb ganes d'aprendre i he après amb vosaltres; us he vist entusiasmats i ha crescut la meva motivació.  També he vist que us enfadàveu i hem hagut de resoldre conflictes; que us fèieu mal i això m'ha enrabiat i entristit. Respecte, empatia, assertivitat ... són paraules que hem utilitzat sovint; són paraules que ens han d'acompanyar SEMPRE.

I disculpeu totes les vegades que no us he sabut comprendre i que no us he prestat l'atenció que us mereixiu, les vegades que m'he enfadat (amb raó o sense) i que no us he deixat parlar,  la meva disciplina i exigència, les meves rareses, les meves manies...  

Espero que guardeu un grat record de la vostra escola, que recordeu moltes vivències i anècdotes, les festes, les sortides, els concerts, el teatre, les colònies, mestres, companys/es ...  Jo també us tindré en el meu cor. Us RECORDARÉ a tots i totes: els qui sempre preguntàveu i els qui miràveu distrets per la finestra, els qui xerràveu a tothora i els qui empipàveu, els qui escoltàveu amb ulls grossos o els qui ho fèieu sense gairebé aixecar el cap, els qui oblidàveu les feines o els qui patíeu per no res, els qui sempre estàveu alegres i els qui somrèieu tímidament.

Teniu molt camí per endavant. Estimeu-vos i estimareu els altres. Sigueu curiosos i aprendreu del que us envolta. Tingueu perseverància, no defalliu i aconseguireu TOT el que us proposeu. A la vida hi ha molts camins a seguir: trieu el vostre i tindreu el futur que us mereixeu.

Fins sempre!
Una abraçada MOOOLT forta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada